Bear KompleX Carbon Comp Grips 3Hole

699kr

Carbon Grips er arbeidshesten til Bear KompleX. De kom på markedet før Black Diamond og mange sverger fortsatt til disse. De finnes både i 2hull, 3 hull og uten hull.

Carbon 3Hole er modellen vi oftest anbefaler til våre kunder. Er du fersk og lurer på hvilken type grips som både er bra nå og som vil følge deg når du gjør mer spenstige øvelser i riggen – da er denne modellen ofte svaret.

Vipps
Betalingsmetoder
  • Logoen til Vipps. Det står vipps i oransje. I-en er formet som en smilemunn.

Betalingsmetoder

  • Alltid 14 dagers åpent kjøp
  • Ekspresslevering, Pakke i postkassen, Pakke til hentested, Henting i butikk
  • Alltid gratis frakt over 1000,-

Produktinformasjon

Bear KompleX Carbon Comp Grips 3Hole

Carbon grips til trening har lenge vært de bestselgende gripsene fra Bear KompleX. Carbon er litt tynnere enn Leather. Carbon er gode også på glattere stenger. De strekker seg nesten ingenting, men vil formes litt med tiden. På grove og sandblåste stenger vil Carbon slites raskere enn Leather. Carbon skal ikke brukes på teipede stenger, da kan de ryke og de vil slites raskt.

Grips er forbruksvare og vil ikke vare evig. Ved intens bruk kan de slites ut på noen måneder.

Merk: Det sorte ytterste laget på Både Carbon og Diamond vil ganske fort slites. Det betyr ikke at gripsene er ødelagt eller utslitt, de er gode “hele veien gjennom” og kan fint brukes helt til begynner å slites hull.

3Holes vs. 2Holes:

De fleste velger 3Holes i carbon grips til trening. Dersom du enten aldri revner ved roten av pekefingeren, eller om du er vant til grips med to fingre og liker den økte kontakten med stanga det gir, så kan 2Holes være det du skal ha.

Om størrelser:

Tabellen nedenfor er kun veiledende. Størrelse på grips er veldig individuelt og det er umulig å gi en fasit.

Mål slik bildet nedenfor viser. Ha hånden flatt når du måler. Du skal ikke runde hånden og du skal heller ikke strekke fingrene bakover. Vær nøye når du måler, ikke rund hverken opp eller ned.

Dersom du bruker gripsene slik at de følger håndflaten flatt, da bør du følge størrelsestabellen. Dersom du liker å ha en fold/ brett under roten av fingrene til å “henge på”, da bør du gå opp en størrelse.

Prøv dem på når du får dem, før du tar dem i bruk. Grips som er brukt på en stang eller trent med vil ikke kunne returneres eller byttes.

XS (->9,5cm)*, S (9,5-10,7cm), M (10,7-12,0cm), L (12,0cm-13,3cm), XL (13,3cm->)*

*Ikke alle gripsvariantene har størrelsene XS eller XL.

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bear KompleX Carbon Comp Grips 3Hole”
Handlekurv
Skroll til toppen