Airwaav

Viser alle 3 resultater

 • airwaav endurance mouthpiece med etuiairwaav hiit mouthpiece med etui Kjøp Hurtigvisning
  Utstyr

  Airwaav Endurance + HIIT Performance Mouthpieces (2-Pack)

  Vurdert 0 av 5
  849kr Kjøp

  Dette er et ganske nytt i det norske markedet, men i USA har denne type hjelpemidler for bedre pust og lufttilførsel vært populært i flere idretter en stund allerede. Nå kan du kjøpe denne kombinasjonspakken med to forskjellige munnstykker fra Airwaav, så du kan teste begge og gjøre deg opp din egen mening. Kanskje det bidrar til økt prestasjon for akkurat deg?

 • Munnstykke for løfting. Airwaav.Munnstykke til løfting, samt beholder til munnstykket Kjøp Hurtigvisning
  Utstyr

  Airwaav Mitchell Hooper Edition

  Vurdert 0 av 5
  550kr Kjøp

  Dette er et ganske nytt produkt i det norske markedet, men i USA har slike munnstykker for bedre pust og lufttilførsel vært populært i flere idretter en stund allerede. Nå kan du kjøpe denne spesialversjonen som er et samarbeid mellom Airwaav og Strongman-utøveren Mitchell Hooper (1. plass Worlds strongest man 2023). Dette er et munnstykke designet for de som løfter tungt! Test og gjør deg opp din egen mening, kanskje det bidrar til økt prestasjon for akkurat deg?

 • Munnstykke for restitusjonMunnstykke for restitusjon Kjøp Hurtigvisning
  Utstyr

  Airwaav Recovery Mouthpiece

  Vurdert 0 av 5
  590kr Kjøp

  Dette er et ganske nytt produkt i det norske markedet, men i USA har slike munnstykker for bedre pust og lufttilførsel vært populært i flere idretter en stund allerede. Dette er Airwaav sitt restitusjonsprodukt, og er ment for bruk mens man sover. Munnstykket skal bidra til en mer åpen luftvei, som igjen kan bedre søvnkvaliteten og slik bedre restitusjonen.

Handlekurv
Skroll til toppen