Xendurance

Xendurance er et amerikansk-produsert kosttilskuddsmerke av høyeste kvalitet. De bruker kun de aller beste råvarene i produksjon, og alle produktene deres går igjennom en svært grundig testing og validering før de slippes på markedet.

Viser alle 4 resultater

 • restitusjon, mineraler og sporstoffer. En pose med Lactic Acid Buffer-tabletter fra Xendurance.Baksiden av en pose med Lactic Acid Buffer-tabletter fra Xendurance. Kjøp Hurtigvisning
  Kosttilskudd

  Lactic Acid Buffer Tablets

  589kr Kjøp

  Tabletter som sikrer et optimalt opptak av antioksidanter, kan gi bedre forutsetning for restitusjon og som er pakket med viktige sporstoff som kroppen har godt av. Inntas to ganger daglig for best effekt.

  Mange utøvere bruker disse tablettene fast, andre bruker det i oppkjøring til viktige konkurranser eller i andre treningsperioder med særlig stor belastning.

 • Kreatin. Forsiden av en pose med kreatin fra Xendurance.Kreatin. Forsiden av en pose med kreatin fra Xendurance.-19% Kjøp Hurtigvisning
  Pulver

  Creatine JB – Lemon-Citrus

  Vurdert 0 av 5
  389kr Kjøp

  Amerikanske Xendurance er blant markedets ledende innen høykvalitets kosttilskudd. Dette er  forskningsbaserte produkter som benyttes av toppidrettsutøvere.

  Xendurance Creatine JB, er 99.9% kreatin monohydrat, noe som hermer kroppens egen produksjon av kreatin og videre bidrar til en god absorpsjon av produktet i muskelvevet.

  Smaken er veldig god og du trenger ikke blande det ut i noe annet enn vann. Tiden med å presse i seg kreatin med ekkel smak er forbi med dette produktet.

  Produktet er testet av Informed Sports og trygt å bruke.

 • Bilde av en rekke med rosa porsjonspakker av sportsdrikken Hydro Raspberry Lemonade.Innholdsfortegnelsen til elektrolyttpulver fra Xendurance. Kjøp Hurtigvisning
  Kosttilskudd

  Hydro Stix – Raspberry Lemonade

  Vurdert 0 av 5
  439kr Kjøp

  En velsmakende sportsdrikk som er porsjonspakket. Med Xendurance Hydro Stix kan du trygt  ha sportsdrikken med deg i treningsbagen uten at det blir noe søl. Den smaker godt og gir deg den optimale blandingen av karbohydrater og salter for at kroppen skal holde seg hydrert.

  20 sticks i en pakke.

 • Rød shaker med teksten Xendurance i sort.-23% Kjøp Hurtigvisning
  Kosttilskudd

  Shaker Bottle (Red)

  Vurdert 0 av 5
  99kr Kjøp
Handlekurv
Skroll til toppen