MonkeyHands

Viser alle 2 resultater

 • Flytende kalk til trening .En tube med 100ml flytende kalk fra merket MonkeyHands.En tube med 100ml flytende kalk fra merket MonkeyHands. Kjøp Hurtigvisning
  Kalk til trening

  Liquid Chalk 200ml

  249kr Kjøp

  Flytende kalk til trening, av ypperste kvalitet. Hvis det er ikke er lov med løskalk der du trener, så kan denne være midt i blinken for deg. Samme effekt som vanlig kalk, eller bedre, men i en praktisk tube som gjør den lett å ta med seg og å bruke.

  Ta en liten dæsj i håndflatene, før oppvarming. La tørke skikkelig. Kjør på med trening. Du kan bruke vanlig kalk oppå et underlag av liquid chalk.

  De nye tubene vi har fått er dobbelt så store som de vi hadde før, men prisen har nesten ikke godt opp, så nå får du mye flytende kalk for pengene.

 • Kalk trening, treningskalk, kalk til trening. En pose med 150 gram kalk fra merket MonkeyHands.En pose med 150 gram kalk fra merket MonkeyHands. Kjøp Hurtigvisning
  Kalk til trening

  Chunky Chalk 150g

  Vurdert 0 av 5
  179kr Kjøp

  Holder du på å miste grepet? MonkeyHands kan i hvertfall hjelpe deg med å få bedre grep om stengene. Chunky Chalk er kalk i beste kvalitet, levert i en pose med åpne/lukke – funksjon. Kalken er komprimert i små klumper inne i posen, noe som gjør at den støver litt mindre og er lettere å få på uten å søle alt for mye.

Handlekurv
Skroll til toppen