Bear KompleX Black Diamond Grips 3Hole

(3 omtaler)

679kr

Black Diamond er toppserien til Bear KompleX. Mange av Norges topputøvere sverger til disse gripsene. De finnes også i en variant uten fingerhull.

Black Diamond er laget som en konkurransemodell. Dersom du er ny i sporten, eller dersom du vil ha lenger holdbarhet på gripsene kan andre modeller være bedre.

Kjøp nå med
Betalingsmetoder
 • Logoen til Vipps. Det står vipps i oransje. I-en er formet som en smilemunn.

Betalingsmetoder

 • Alltid 14 dagers åpent kjøp
 • Ekspresslevering, Pakke i postkassen, Pakke til hentested, Henting i butikk
 • Alltid gratis frakt over 1000,-

Produktinformasjon

Bear KompleX Black – Black Diamond Grips 3Hole

Black Diamond er litt tynnere enn Carbon og Leather. De strekker seg ingenting og former seg heller ikke noe særlig. Black Diamond utmerker seg særlig på helt glatte stenger, som du kan møte i konkurranser eller utendørs. På grovere stenger vil ikke Diamond være nevneverdig bedre enn Carbon. På grove og sandblåste stenger vil Diamond slites raskere enn Leather og Carbon. Diamond skal ikke brukes på teipede stenger, da kan de ryke og de vil slites raskt. Du skal i utgangspunktetikke bruke kalk med Diamond.

Grips er forbruksvare og vil ikke vare evig. Ved intens bruk kan de slites ut på noen måneder.

Merk: Det sorte ytterste laget på Både Carbon og Diamond vil ganske fort slites. Det betyr ikke at gripsene er ødelagt eller utslitt, de er gode “hele veien gjennom” og kan fint brukes helt til begynner å slites hull.

Om størrelser:

Tabellen nedenfor er kun veiledende. Størrelse på grips er veldig individuelt og det er umulig å gi en fasit.

Mål slik bildet nedenfor viser. Ha hånden flatt når du måler. Du skal ikke runde hånden og du skal heller ikke strekke fingrene bakover. Vær nøye når du måler, ikke rund hverken opp eller ned.

Dersom du bruker gripsene slik at de følger håndflaten flatt, da bør du følge størrelsestabellen. Dersom du liker å ha en fold/ brett under roten av fingrene til å “henge på”, da bør du gå opp en størrelse.

Prøv dem på når du får dem, før du tar dem i bruk. Grips som er brukt på en stang eller trent med vil ikke kunne returneres eller byttes.

XS (->9,5cm)*, S (9,5-10,7cm), M (10,7-12,0cm), L (12,0cm-13,3cm), XL (13,3cm->)*

*Ikke alle gripsvariantene har størrelsene XS eller XL.

Omtaler (3)

3 omtaler for Bear KompleX Black Diamond Grips 3Hole

 1. Karoline Aadne

  Mine favoritter i ringene! God kontakt med ringene samtidig som de gir et godt grep. Bruker alltid disse i ringene. Ikke like gode i riggen da de blir fort slitt mot stål. Tynne og myke i stoffet.

 2. May

  Tynne og godt grep, og god borrelås rundt håndledd.
  Jeg målte iht tabellen, men skulle ønske jeg hadde gått opp en str. De føles litt korte og er derfor litt vanskelig å få vippa av seg når man skal gå rett på andre øvelser.

 3. karolina.telhaug.karlsson

  Veldig gode grips! Sitter bra i riggen, og gir ikke gnagsår eller er ubehagelige for hånda. Lurt å gå opp en størrelse om man er i tvil. Eneste negative er at de blir relativt fort slitt.

Skriv en omtale
Handlekurv
Skroll til toppen