Bear KompleX Black Diamond No Hole Speed Grips

(4 omtaler)

699kr

Black Diamond er toppserien til Bear KompleX. Dette er grips trening uten hull, superpopulære i crossfit. mange av Norges topputøvere sverger til disse gripsene.

Black Diamond er laget som en konkurransemodell. Dersom du er ny i sporten, eller dersom du vil ha lenger holdbarhet på gripsene kan andre modeller være bedre.

Vipps
Betalingsmetoder
 • Logoen til Vipps. Det står vipps i oransje. I-en er formet som en smilemunn.

Betalingsmetoder

 • Alltid 14 dagers åpent kjøp
 • Ekspresslevering, Pakke i postkassen, Pakke til hentested, Henting i butikk
 • Alltid gratis frakt over 1000,-

Produktinformasjon

Bear KompleX – Black Diamond No Hole Speed Grips 

Black Diamond er litt tynnere enn Carbon og Leather. De strekker seg ingenting og former seg heller ikke noe særlig. Black Diamond utmerker seg særlig på helt glatte stenger, som du kan møte i konkurranser eller utendørs. På grovere stenger vil ikke Diamond være nevneverdig bedre enn Carbon. På grove og sandblåste stenger vil Diamond slites raskere enn Leather og Carbon. Diamond skal ikke brukes på teipede stenger, da kan de ryke og de vil slites raskt. Du skal i utgangspunktetikke bruke kalk med Diamond.

Grips er forbruksvare og vil ikke vare evig. Ved intens bruk kan de slites ut på noen måneder.

Merk: Det sorte ytterste laget på Både Carbon og Diamond vil ganske fort slites. Det betyr ikke at gripsene er ødelagt eller utslitt, de er gode “hele veien gjennom” og kan fint brukes helt til begynner å slites hull.

Om størrelser:

Tabellen nedenfor er kun veiledende. Størrelse på grips er veldig individuelt og det er umulig å gi en fasit.

Mål slik bildet nedenfor viser. Ha hånden flatt når du måler. Du skal ikke runde hånden og du skal heller ikke strekke fingrene bakover. Vær nøye når du måler, ikke rund hverken opp eller ned.

Dersom du bruker gripsene slik at de følger håndflaten flatt, da bør du følge størrelsestabellen. Dersom du liker å ha en fold/ brett under roten av fingrene til å “henge på”, da bør du gå opp en størrelse.

Prøv dem på når du får dem, før du tar dem i bruk. Grips som er brukt på en stang eller trent med vil ikke kunne returneres eller byttes.

*** Leather grips vil strekke seg litt etter bruk***

XS (->9,5cm)*, S (9,5-10,7cm), M (10,7-12,0cm), L (12,0cm-13,3cm), XL (13,3cm->)*

*Ikke alle gripsvariantene har størrelsene XS eller XL.

Omtaler (4)

4 omtaler for Bear KompleX Black Diamond No Hole Speed Grips

 1. Karoline Aadne

  Mine favoritter i ringene! Gode og myke i stoffet, gir en god kontakt med ringene. Samtidig som de gir godt grep. Anbefales ikke i riggen da de blir fort slitt mot stål. Varer lenge om de brukes kun i ringer.

 2. Marie M. Grythe

  Jeg har brukt disse de siste årene, og synes jeg får absolutt best grep med disse. Gikk over fra grips med hull til uten hull for en stund tilbake, og har aldri sett meg tilbake. 🙂

 3. niclas.nbs

  Veldig gode grips! God kvalitet og slitesterke

 4. Camilla Olsen Bye

  Favoritt grips! Faller alltid tilbake på disse

Skriv en omtale
Handlekurv
Skroll til toppen