Picsil Condor Grips

(6 omtaler)

659kr

Condor grips gir en soft følelse mot hendene. Det tekniske stoffet oppleves nesten som semsket skinn. Mange av de som sverger til Condor grips liker en får mer kontakt med stanga når ikke tekstilet er rigid.

Vipps
Betalingsmetoder
 • Logoen til Vipps. Det står vipps i oransje. I-en er formet som en smilemunn.

Betalingsmetoder

 • Alltid 14 dagers åpent kjøp
 • Ekspresslevering, Pakke i postkassen, Pakke til hentested, Henting i butikk
 • Alltid gratis frakt over 1000,-

Produktinformasjon

Picsil – Condor Grips

The Grips Condor Grips are the new Grips from Picsil made with a special fabric called Technical Fabric to improve grip and comfort in your Cross Training exercises.

“Thanks to their unbeatable grip on the bar and resistance, you will be invincible. You will improve your grip on the bar, make faster and more comfortable transitions between exercises…You will considerably increase your performance thanks to the Condor! Get ready to fly free!

Hvilken størrelse trenger jeg?

Mål hånden din nøye etter den stiplede linjen på bildet nedenfor. Hånden skal være åpen med utstrakte fingre, men ikke bøyd bakover. Mål nøye.

Dersom avstanden er mindre enn 9,0cm skal du ha størrelse G. Det tilsvarer ungdom, XS, S og M.

Dersom avstanden er større enn 9,0cm skal du ha størrelse G+. Det tilsvarer L og XL.

Merk: Dette er kun veiledende. Størrelse på grips er mye en personlig preferanse. Prøv gripsene på hendene før du tar dem i bruk. Dersom de har vært brukt i en rigg eller på trening kan vi ikke bytte dem for deg.

 

Omtaler (6)

6 omtaler for Picsil Condor Grips

 1. Liva Lenes Risa

  Sitter bra i riggen og gir god støtte rundt håndleddet. Kan gnage litt rundt håndleddet, så bruker wristbands under.

 2. Maria Kronborg

  Beste grips jeg har brukt til nå. Prøvd mange merker. Dette blir en stayer. Bruker L-XL. Bruker wristband under.

 3. solberg_andrea

  Mine nye favoritter siste halve året. Er veldig fornøyd med grepet på de aller fleste rigger, samt ringene. Mindre glatt en andre typiske grips, men det som gjør at jeg synes grepet er bra 🙂 jeg bruker ikke wristbands under, har de rett på huden uten å bli sår.

 4. ingvild.boe.holm

  Veldig fornøyd! Jeg har slitt med en del gnagesår av tidligere grips, men disse er så behagelige og får ikke i nærheten av samme ubehag lenger🥰

 5. ingvild.boe.holm

  Ambefales! Jeg har slitt med en del gnagesår av tidligere grips, men disse er så behagelige og får ikke i nærheten av samme ubehag lenger🥰

 6. Tiril Haget

  Veldig fornøyd og anbefales sterkt!⭐️ super gode i riggen og gir godt feste – de beste jeg har brukt av de ulike jeg har testet🤩

Skriv en omtale
Handlekurv
Skroll til toppen