Salgsbetingelser

Betaling:

Du betaler raskt og sikkert med kredittkort for varer du kjøper på vår nettside. Beløpet vil trekkes fra kortet ditt når ordren er mottatt.

Dersom du kjøper fra oss utenom nettsiden vår, på stand eller lignende, betaler du med Vipps.

 

Frakt og levering:

Vi sender varene ut med Bring første eller andre virkedag etter bestilling. Varene vil normalt leveres i din postkasse i løpet av 3-6 virkedager fra bestilling. I enkelttilfeller kan det gå opp til 14 dager før du mottar varene. Dersom pakken er for stor for postkassen din vil den bli utlevert på ditt lokale postkontor eller hentested.

 

Dersom du kan hente varen hos oss slipper du frakt, send oss en forespørsel før du handler dersom dette er aktuelt for deg.

 

Angrerett og reklamasjonsrett:

Du som kunde har 14 dagers angrerett. Du vil få tilbakebetalt hele beløpet dersom du benytter deg av angreretten. Du er dog selv ansvarlig for å betale fraktomkostninger for retur av varen og varen skal være ubrukt og i helt fin stand ved retur til oss. 

Du kan også innen 14 dager bytte varen i en annen vare, såfremt vi har det du vil bytte til inne på lager. I dette må du som kunde betale retur til oss og varen skal være ubrukt og ligge i originalinnpakningen. Du vil videre bli fakturert for kr 79,- i frakt for varen du ønsker i retur.

Du som kunde har 24 måneders reklamasjonsrett. Du skal dog reklamere innenfor rimelig tid, hvilket anses som innen 2 måneder etter at du har konstatert feilen eller mangelen.

 

Personvern:

Vi tar inn navn og adresse for å kunne prosessere handelen og levere deg varen. Vi behandler denne informasjonen som sensitiv og deler den ikke med noen utover det som er nødvendig for å få levert varen og ta inn betaling. Vi lagrer ikke kortinformasjon. Du kan ikke opprette kundekonto eller på annen måte lagre personlig informasjon på vår side.