Salgsbetingelser

Betaling:

Du betaler raskt og sikkert med kredittkort for varer du kjøper på vår nettside. Beløpet vil trekkes fra kortet ditt når ordren er behandlet av oss.

Dersom du kjøper fra oss utenom nettsiden vår, på stand eller lignende, betaler du normalt med Vipps.

Vi kan ordne betaling på faktura. Ta i så fall kontakt med oss.

 

Frakt og levering:

Vi sender varene ut med Posten/ Bring første eller andre virkedag etter bestilling. Varene vil normalt leveres i din postkasse i løpet av 3-6 virkedager fra bestilling. Dersom pakken er for stor for postkassen din vil den bli utlevert på ditt lokale postkontor eller hentested. Om du legger inn en gyldig e-postadresse og/ eller et gyldig telefonnummer ved bestilling vil du få sporingsinformasjon fra Bring. 

(I enkelttilfeller hvor Bring har forsinkelser kan det gå opp til 14 dager før du mottar varene.)

 

Du er mulig å hente ordre på CrossFit Oslo i åpningstiden. Velg i så fall dette under fraktalternativer. Du vil få en e-post når ordren kan hentes der. Det vil normalt sett gå 2-4 dager fra bestilling.

 

Angrerett og reklamasjonsrett, samt bytting av varer:

Du som kunde har 14 dagers angrerett. Du vil få tilbakebetalt hele beløpet dersom du benytter deg av angreretten. Du er dog selv ansvarlig for å betale fraktomkostninger for retur av varen og varen skal være ubrukt og i helt fin stand ved retur til oss. Returskjema følger ved ordrebekreftelsesmailen du får ved bestilling. Har du ikke fått ordrebekreftelsesmail ber vi deg sjekke søppelpostkassen din, da det hender at de havner der.

Du kan også innen 14 dager bytte varen i en annen vare, såfremt vi har det du vil bytte til inne på lager. I dette må du som kunde betale retur til oss og varen skal være ubrukt og ligge i originalinnpakningen. Du er ansvarlig for og må dekke frakt til oss, men vi dekker returen av ny vare til deg igjen.

Du som kunde har 24 måneders reklamasjonsrett. Du skal dog reklamere innenfor rimelig tid, hvilket anses som innen 2 måneder etter at du har konstatert feilen eller mangelen.

 

Personvern:

Vi tar inn navn og adresse for å kunne prosessere handelen og levere deg varen. Vi behandler denne informasjonen som sensitiv og deler den ikke med noen utover det som er nødvendig for å få levert varen og ta inn betaling. Vi lagrer ikke kortinformasjon. Du kan ikke opprette kundekonto eller på annen måte lagre personlig informasjon på vår side.