X-Factor Sports Bra (Norge)

X-Factor Sports Bra (Norge)

659,00 NOK


Basert på 5 omtaler
Skriv produktomtale - Se produktomtaler


X-Factor Sports Bra (Norge) fra Fynd x Born Primitive

Vår første Norges-bh var en av det mest etterspurte sportsbhene vi har hatt. Den fant veien til fantastisk mange fjelltopper, mesterskap og konkurranser. Nå er den nye versjonen her, klar til å bli med deg på ditt norske eventyr!

"This sports bra is one of our highest support bra. It also features an extended body fit that is beyond flattering. This women's X-Factor sports bra features a thicker strap over the shoulder for increased support that transitions into a mesh back. You'll welcome this bra to your wardrobe with open arms!"

Product Specifications: 

 • 87% Nylon, 13% Lycra
 • Wash with like colors, hang dry
 • Removable pads included (we recommend removing them before washing)

Størrelser:

Denne bhen oppleves som normal i størrelsen.

Benytt gjerne måletabellen nedenfor for å finne din størrelse.

Kommentarer 5


 • Utroligt fin

  Omtale av

  Veldig fin sportbh med god støtte. Passer veldig godt til løping, CrossFit og vanlig styrketrening. Denne modellen passer godt hvis man ønsker mer støtte😊👌 veldig stas å kunne ha en sportbh med norsk flagg i tillegg😇

 • Knallgod

  Omtale av

  Denne er så fin og jeg syns det er så stas å kunne trene med det norske flagget! Jeg vipper vanligvis mellom S og M, og bruker M i denne. God passform og sitter godt.

 • Kjempekul bh

  Omtale av

  Utrolig fin design og veldig behagelig å ha på!! Gir god støtte og sitter bra. Mulig litt mindre i str enn andre topper :)

 • Norgestoppen!

  Omtale av

  Absolutt en verdig sportsbh for det norske flagg! Har vanligvis XS i de fleste sports-bher, men denne passet veldig godt i S også! X-factor er generelt noe av det mest komfortable å ha på, selv for oss som ikke trenger så mye støtte.

 • Kul og behagelig BH!

  Omtale av

  Norge BH! kul og behagelig. komfortabel sportbh med god støtte for de som har litt mer behov for god støtte. Passer perfekt til løping og tøffe økter med mye hopp, løping m.m. Normal i størrelsen.

Andre kunder har også kjøpt