Your Go To Sports Bra (Deep Teal)

Your Go To Sports Bra (Deep Teal)

629,00 NOK

Basert på 1 omtale
Skriv produktomtale - Se produktomtaler

Denne er laget i samme stoff som suuuperpopulære Your Go To Leggings. Den har en åpen rygg, ekstra lengde under bysten og en feminin front.

Your Go To Sports Bra kan fort bli din Your Go To-bh for hverdagsbruk også. Den er utrolig behaglig å gå med og de gode, rolige fargene passer perfekt under både treningstøy og hverdagsklær.

 

"Just when you thought it couldn't get better- introducing our Your Go to Sports Bra. We curated this bra from the same fabric as our leggings and booty shorts and we don't mean to boast...but we knocked it out of the park!  Don't believe us? See for yourselves. Add to Cart + Check Out ;)"

 

 Product Specifications: 

 • 70% Nylon, 30% Spandex 
 • Wash with like colors, line dry - ingen tørketrommel
 • Removable pads included (we recommend removing them before washing)

 

Størrelser:

Denne bhen er litt stram i modellen. Om du er mellom to størrelser anbefaler vi at du går opp i denne.

Du kan ta mål av deg selv over bysten og bruke tabellen nedenfor som et utgangspunkt. Noen liker at bhen sitter strammere enn andre liker, så ha det i bakhodet når du bestemmer deg. (Og er du fortsatt i tvil, så bare ta kontakt så skal vi hjelpe deg med å velge riktig størrelse.)

XS: 76-83cm
S: 84-88cm
M: 89-96cm
L: 96-103cm
XL: 104-111cm

Kommentarer 2


 • Favoritt

  Omtale av

  Helt klart verdens beste sportsbh!!! Den sitter helt perfekt og er normal i størrelsen. Har den i flere farger

 • Silkemyk og ny favoritt!

  Omtale av

  Kjøpte denne så kunne matche fargen på Your Go To Leggings (Deep Teal). jeg var veldig spent på passformen, da den er annerledes enn alle de andre jeg er vant til å bruke. Jeg ble veldig positiv overrasket. Den er like komfortabel å ha på seg som tightsen.. Stoffet er silkemykt og og den sitter godt uten at man merker den er på. Jeg bruker str. M i alle sports-bh'r fra Fynd. Denne kan for noen oppleves litt liten i str, men jeg trives godt med min Medium (inkl pads) Anbefales på det sterkeste!

Andre kunder har også kjøpt