Nedsatt pris!
Warrior Sports Bra (Thin Red Line Fire Edition)

Warrior Sports Bra (Thin Red Line Fire Edition)

199,00 NOK 529,00 NOK

Basert på 1 omtale
Skriv produktomtale - Se produktomtale

3-2-1-Namaste!

Warrior Sports Bra har medium støtte. Den er høy foran og holder jentene på plass. Yoga, styrketrening, vektløfting, sykling, skigåing - denne bhen passer ypperlig! Har du små pupper eller ikke trenger så mye støtte fungerer den ypperlig til løping og double unders også.

 

Om Thin Red Line:

A portion of all sales will be donated to Born Primitive partners at the 555 Firefighter Fitness Charity. Their mission is to have a tangible effect on the reduction of firefighters deaths by promoting fitness and providing needed fitness equipment to firehouses all across the country. Les mer her.

555-logo-hi-res

 

Product specifications:

  • 87% Nylon, 13% Lycra
  • Wash with like colors, line dry
  • Removable pads included (we recommend removing them for washing)

 

Størrelser:

Warrior er normal i størrelsen. Er du i tvil anbefaler vi dog å gå opp, ikke ned, i størrelse. Stroppene på denne er finest om de ikke strekkes til sitt ytterste.

Du kan også ta mål av deg selv over bysten og bruke tabellen nedenfor som et utgangspunkt. Noen liker at bhen sitter strammere enn andre liker, så ha det i bakhodet når du bestemmer deg. (Og er du fortsatt i tvil, så bare ta kontakt så skal vi hjelpe deg med å velge riktig størrelse.)

XS 76-83cm
S 84-88cm
M 89-96cm
L 96-103cm
XL 104-111cm

Kommentarer 1


  • Favoritt

    Omtale av

    Elsker denne! Utrolig god å ha på og kult utseende. Jeg bruker normalt str M i sportstopper, men denne synes jeg er litt mer behagelig i Large.

Andre kunder har også kjøpt