Nedsatt pris!
Vitality Sports Bra (Norge)

Vitality Sports Bra (Norge)

299,00 NOK 529,00 NOK

Basert på 4 omtaler
Skriv produktomtale - Se produktomtaler

Vi har sammen med Born Primitive fått laget en utgave av deres bestselgende modell med det norske flagget! Vi er stolte og glade over å kunne tilby denne på det norske markedet!

 

Dette er i sannhet en unik sportsbh i kjent og god Born Primitive-kvalitet!

 

Vitality Sports Bra er Born Primitives mestselgende modell. Den kryssede ryggen er rett og slett skikkelig lekker! Vitality Sports Bra er en sportsbh som gir deg medium støtte. (Vil du ha mer støtte bør du sjekke ut Moxie Sports Bra eller Fearless1 Sports Bra.)

 

Om du ligger mellom to størrelser anbefaler vi at du går opp en størrelse i denne sportsbhen. (Se mer informasjon nederst om hvordan du finner rett størrelse.)

 

Product specifications:

 • 87% Nylon, 13% Lycra
 • Vaskes separat, alternativt med kun lyse/ hvite plagg, da holder de hvite stroppene seg best - ingen tørketrommel!
 • Removable pads included (we recommend removing them for washing)

 

Størrelser:

Denne bhen er ganske normal i størrelsen og ligger ganske likt som Niké eller Reebok. Den kan allikevel oppleves noe mindre på størrelsen enn de andre sportsbhene fra Born Primitive. Så dersom du er midt mellom to størrelser, dersom du har D/E/F-cup eller digre lats kan du vurdere og gå opp i størrelse på denne bhen.

Du kan også ta mål av deg selv over bysten og bruke tabellen nedenfor som et utgangspunkt. Noen liker at bhen sitter strammere enn andre liker, så ha det i bakhodet når du bestemmer deg. (Og er du fortsatt i tvil, så bare ta kontakt så skal vi hjelpe deg med å velge riktig størrelse.)

XS 76-83cm
S 84-88cm
M 89-96cm
L 96-103cm
XL 104-111cm

Kommentarer 4


 • Super stiligt

  Omtale av

  Elsker den BH , den er sååå fin . Like god i stoff som den sitter på under trening . Brukte den mye på sommeren utenom trening også .

 • Nydelig

  Omtale av

  Dette er en ny favoritt makan til behagelig sports bh.

 • Heia Norge

  Omtale av

  All grunn til å bli patriotisk over denne! Veldig behagelig og sitter god. Er du midt mellom to str bør du vurdere å gå ned på denne.

 • Perfekt

  Omtale av

  Denne modellen er perfekt til oss med små bryst, akkurat passe støtte og passform. Eg brukar XS i born primitive sine sportsbhar, til samanlikning brukar eg XS i Reebok også.

Andre kunder har også kjøpt