Halite bagger

 

Halite er et norsk firma som lager dufflebagger for proffmarkedet. De leverer uslitelige bagger med kvalitet i alt fra materialvalg til sømmer og tekniske løsninger. Baggene brukes av redningstjenester og til ekspedisjoner under de tøffeste forhold.

 

Void 40l passer perfekt som reisebag og gymbag, den tåler mange flighter med røff behandling og størrelsen gjør at den går som carry-on. Baggen har 5mm myk padding på innsiden, det hjelper til med å beskytte eiendelene dine på reise.

Bæresystemet er bedre enn på mange andre dufflebagger. Denne kan du fint bære som en ryggsekk over tid.

Bunnen av bagen er i solid vanntett stoff, du kan sette baggen din rett ned på vått underlag og fortsatt være trygg på at tingene dine er like tørre og fine inni. Det er heller ingen sømmer på undersiden som vann kan trenge inn gjennom - som vanlig en gjennomtenkt detalj fra Halite! Også stoffet i resten av baggen har fått en behandling som gjør at det tåler vannsprut eller en kortvarig regnskur.

Glidelåsen åpner hele fronten og ene siden slik at alle tingene dine er lett tilgjengelig. Lappen kan også fungere som et tørt underlag å stå på ved klesskift utendørs.