Bear KompleX

Bear KompleX  - Her får du gripsene mange av de beste utøverne bruker - kun på Fynd.no i Norge!


Diamond vs. Carbon vs. Leather:

Leather er de tykkeste gripsene. Det er old school og solid. Leather varer lenge. Egner seg best til grovere stenger. Leather vil strekke seg litt med bruk.

Carbon har vært de bestselgende gripsene. Carbon er litt tynnere enn Leather. Carbon er strålende også på glattere stenger. Carbon strekker seg nesten ingenting, men vil formes litt med tiden.

Diamond er den nye toppmodellen. De er enda litt tynnere enn Carbon. Diamond strekker seg ingenting og former seg heller ikke noe særlig. Diamond utmerker seg særlig på helt glatte stenger, som du kan få i konkurranser eller utendørs. På grovere stenger vil ikke Diamond være nevneverdig bedre enn Carbon. Du trenger ikke kalk med Diamond.

Merk: Det sorte ytterste laget på Både Carbon og Diamond vil ganske fort slites. Det betyr ikke at gripsene er ødelagt eller utslitt, de er gode "hele veien gjennom" og kan fint brukes helt til begynner å slites hull.


3Holes vs. 2Holes:

De fleste velger 3Holes. Dersom du enten aldri revner ved roten av pekefingeren, eller om du er vant til grips med to fingre og liker den økte kontakten med stanga det gir, så kan 2Holes være det du skal ha.


Størrelser:

Dersom du bruker gripsene slik at de følger håndflaten flatt, da bør du følge størrelsestabellen her på nettsiden. Dersom du liker å ha en fold/ brett under roten av fingrene til å "henge på", da bør du gå opp en størrelse.

 

Mål håndflaten slik vist nedenfor:

XS (->9,5cm)*, S (9,5-10,7cm), M (10,7-12,0cm), L (12,0cm-13,3cm), XL (13,3cm->)*

*Ikke alle gripsvariantene har størrelsene XS eller XL.