Lift Yourself Up 7/8 Leggings (Plum)

Lift Yourself Up 7/8 Leggings (Plum)

719,00 NOK

Basert på 4 omtaler
Skriv produktomtale - Se produktomtaler

Lift Yourself Up 7/8 Leggings (Plum)

 

Born Primitive Lift Yourself Up Leggings feature a "runched butt seam" to give you a little "lift". These leggings have a 7/8 length and are medium to high-waisted. The material of these leggings is light and breathable - great for your fall gym sessions! Hurry! You'll need to snag a pair of these before they're all gone!

 

NB: Denne leggingsen har en runched seam, en "skrukkete søm" som gir et visuelt løft at baken. Den vil bety at leggingsen ikke er helt flat bak, men at du får en liten nedsenkning mellom rumpeballene øverst mot ryggen.

 

Product Specifications:

-87% Nylon, 13% Lycra

-Wash with like colors on COLD, line dry

-Runched Butt

-Medium to High Waisted

-7/8 Length (23.5 Inch Inseam on a M)

-Form Fitting

-Wide waistband keeps you covered

 

Størrelser:

Bruk guiden under til å finne størrelsen din. Dersom du er usikker, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

Livvidde (tenk jeansstørrelser):

23-24" X-small

25-26" Small

27-29" Medium

30-32" Large

33-35" X-Large

Kommentarer 8


 • Ny favoritt!

  Omtale av

  Diggar det høge livet, veldig komfortabel på. squat proof og ikkje gjennomsoiktig. Så er fargen nydelig! :D Veldig nøgd.

 • Nydelig tights

  Omtale av

  Nydelige og behagelige tights . Elsker den farge og hvordan de sitter på ,går like kry på trening med de og utenom trening . Apsolutt en favoritt , bestilte grå også !!!

 • Ny favoritt!

  Omtale av

  Verdens diggeste og mest funksjonelle tights ever! Sitter godt i livet, sklir ikke ned og er ikke gjennomsiktig,. Har egentlig lyst til å bruke den utenom trening også - sååå fin er den på! :) Vanlig i størrelsen og verdt hver eneste krone. Kjør på, du vil ikke angre!

 • Beste tightsen jeg har hatt på

  Omtale av

  Dette er den beste tightsen jeg har hatt på meg. Utrolig behagelig, høy i livet, flatterende passform og deilig med litt tykkere stoff. Veldig fin farge også. Gleder meg til å bruke denne masse fremover. Blir nok flere farger på meg etterhvert.

 • Fantstisk tights!

  Omtale av

  Utrolig behagelig tights å ha på seg! Høy i livet og sitter godt på, sklir ikke ned under trening. Litt tjukkere i stoffet slik at den ikke blir gjennomsiktig, men fremdeles myk nok til å bevege seg i. Anbefales!!

 • Ny favoritt!

  Omtale av

  Denne tightsen er helt klart den beste jeg har hatt! Utrolig behagelig og sitter godt på trening, tillater alt av bevegelse. Stoffet er slitesterkt og har perfekt tykkelse. Fargen (plum) er også helt nydelig! In love!

 • Ny favoritt!

  Omtale av

  Denne tightseb er helt klart den beste jeg har hatt! Utrolig behagelig og sitter godt på trening, tillater alt av bevegelse. Stoffet er slitesterkt og har perfekt tykkelse. Fargen (plum) er også helt nydelig! In love!

 • Helt fantastiske tights!

  Omtale av

  Tightsen sitter godt, er høy i livet (veldig flatterende!), løfter litt og rører ikke på seg på trening- sitter der de skal. Også squat-proof! Blir ikke gjennomsiktig! Rett og slett den beste tightsen jeg har hatt 😁

Andre kunder har også kjøpt