WODies (Pink)

WODies (Pink)

429,00 NOK

Ingen produktomtale

WODies™ er laget for utøvere av utøvere. WODies™ er spesielt designet for å forhindre riper og sår i håndflata. Borrelåsbåndet rundt håndleddet kan enten brukes løst og behagelig eller det kan strammes til mer og fungere som en god håndleddsstøtte ved tunge løft.

WODies™ er håndlaget i USA med høy kvalitet av lateksfritt vevd elastisk materiale. Disse patenterte, sterke håndbeskytterne gir deg grepet du trenger og god komfort, de kan vaskes, puster og kommer i flere farger.

WODies™ er laget spesifikt for å absorbere kalk og svette og gi ekstra grep uten å skli. De gir en "naturlig glid" på stanga for å unngå friksjon og opprevne hender. WODies er særs slitesterke. Du vil ha et par lenge, selv om du bruker dem så godt som daglig.

 

Bruk litt tid på å gå dem varme når du får dem. Om du føler at de er litt for stramme, litt for glatte eller litt ubehagelige først, så gi dem 3-5 skikkelige økter og vi er sikre på at det vil kjennes bra. WODies™ må gåes inn litt som et par nye sko. 

 

La WODies™ bli en god venn på gymmet.

 

Har du håndflatemål på under 8,9cm skal du ha small.  Måler du til 8,9-10,2cm skal du ha medium. Dersom du har er 10,2-12,1cm skal du ha en large og dersom du har over 12,1cm skal du ha en x-large. Dersom du er akkurat på grensa mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned til den minste av dem.

Se forklaringen under for å måle deg frem til rett størrelse.

 

Kommentarer 0


Andre kunder har også kjøpt