Fynd ivrig - et fordelsprogram som belønner aktivitet!

Treningsmotivasjon kan være så mangt. Hva motiverer deg? I Fynd har vi tro på gulroten og vi ønsker å gi det lille ekstra for at din treningshverdag skal bli enda bedre. Fynd ivrig er vårt nye fordelsprogram og det er både enkelt og motiverende. Vi legger ut treningsrelaterte utfordringer og om du klarer dem, står vi klare med belønninger i form av tilbud og muligheten til å vinne produkter. Koble til din Garmin klokke så er du i gang!


Årets første utfordring – JA!NUAR

Vi utfordrer deg til å fullføre åtte treninger i løpet av januar. Du kan trene hvor du vil og gjøre hvilke aktiviteter du vil. Om du hugger ved, løper en tur eller herjer med unger i akebakken spiller ingen rolle. Logger du det på klokken din, teller det som en økt. Vi heier på all aktivitet!

Fullfører du åtte økter i januar, vil du motta to eksklusive rabattkoder. Du kan også vinne et valgfritt RPM Session 4.0 Special Edition Speed Rope!

Mix It Up - Bonfire

Deco-Rated

All Butter

Bats in Black

 

 
 

 

 


Hvordan fungerer Fynd ivrig? 

-  Registrer deg på Stready i skjemaet ovenfor.

-  Koble til din Garmin (Polar blir trolig lagt til ultimo januar. Strava kommer trolig i februar, og via Strava kommer da også Suunto og Apple Watch).

-  Du er automatisk med i våre utfordringer med dine registrerte aktiviteter.

-  Motta unike rabatter, gode tilbud og bli med i trekningen av flotte premier. 

-  Mer informasjon og svar på ofte stilte spørsmål finner du her